Пам'ять про Героїв в наших серцях навіки

Дата: 29.08.2022 15:54
Кількість переглядів: 160

В історії нашої України є багато  сторінок, окроплених кров'ю Героїв, які здобували для свого народу право жити у незалежній, вільній, демократичній державі. Багато борців за свободу поклали за це свої життя.

Сьогодні з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави,  керівники  громади поклали квіти до пам’ятника "Пам'яті  Героїв Небесної Сотні та Пам'яті Учасників АТО",  до могил загиблих у російсько-українській війні: Євгена Іванченка, Богдана Мороза, Владислава  Мендруля та Сергія Голобородька, а також до місць останнього спочинку учасників АТО, які відійшли у Вічність вже після демобілізації.

Традиційно покладали соняхи, які є символом цього дня та нагадують про один з найкривавіших етапів антитерористичної операції – Іловайський котел.

Саме 29 серпня у 2014 році відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових, та загинула найбільша кількість українських воїнів. Багатьох тоді захистили від смерті поля з соняшниками.

Пам'ять про Героїв, які віддали свої життя за щасливе сьогодення і майбутнє прийдешніх поколінь, буде жити у наших серцях вічно.

Слава Героям! І наша вічна пам'ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень