4 вересня - День підприємця

Дата: 04.09.2022 00:20
Кількість переглядів: 158

Фото без описуВ першу неділю осені ми вітаємо з професійним святом ініціативних, креативних, наполегливих у досягненні поставленої мети людей, які змогли налагодити та розвивати свою власну справу -  підприємців.

 

Вони вносять неоціненний внесок у розвиток та зміцнення вітчизняної економіки, є важливим чинником соціально - економічного розвитку держави та покращення життя її громадян.

 

Підприємці нашого міста – це сміливі, рішучі та ініціативні люди, які дуже часто  громадські інтереси ставлять вище власних. З початком війни значна частина фізичних осіб підприємців долучились до потужної волонтерської родини та забезпечують всім необхідним військових ЗСУ, надають допомогу постраждалим від війни громадянам та всіх, кому конче необхідна допомога. Висловлюємо вдячність за активну громадську позицію, за вирішення актуальних проблем громади, за чуйне серце та вміння співпереживати.

 

Шановні підприємці, щиро вітаємо з професійним святом та бажаємо міцного здоров'я, щастя і добра, достатку та злагоди в родинах, нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проектів, подальших успіхів у підприємницькій діяльності, мирного неба над головою та всіх гараздів.

 

Нехай всі зроблені вами добрі справи повернуться сторицею, а людська вдячність буде безмежною та щирою.

 

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень