21 вересня - Міжнародний День миру

Дата: 21.09.2022 11:38
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

21 вересня щороку разом з усім світом ми відзначаємо Міжнародний день миру, встановлений у 1981 році Генеральною Асамблеєю ООН, як день всесвітньої відмови від насильства та вогню.

Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю. Але все змінилося з початком бойових дій на сході нашої країни вісім років тому, а цього року 24 лютого ситуація посилилась коли путінська армія повномасштабно вторглася на нашу територію.

Мирне життя країни похитнулось і в Україну прийшла війна. Вона забирає людські життя, руйнує міста і села, змушує сотні тисяч людей залишити свої домівки в пошуках спокійного прихистку та залишає невиліковні рани в душах українців. Тому сьогодні слово мир стало надзвичайно дорогим для кожного українця. Ми всі молимося, щоб скоріше повернувся мир у наші домівки,  та посилаємо щирі молитви за всіх, хто наближає таку жадану перемогу.

Дякуємо українським воїнам за потужне протистояння ворогу, за звільнені міста і села, за доблесть і героїзм, які не дають рашистам реалізувати їх загарбницькі плани.

Ми схиляємось у глибокій скорботі у пам'ять про Героїв, які віддали життя за Україну. Впевнені, що їх жертви не будуть марними і ворог з ганьбою буде вигнаний із нашої землі. Щиро бажаємо всім нам у цей день і кожного дня миру в усьому. Миру в серцях – кожен знає, що внутрішні гармонія і спокій допомагають протистояти найскладнішим випробуванням. Миру в сім’ях – бо кожен знає, що добра і тепла атмосфера сім'ї здатна творити дива. Миру в Україні – тільки спільно можна забезпечити процвітання і добробут держави та його мешканців. Миру на нашій Планеті, адже тільки припинивши війни ми зможемо уберегти нашу Землю від загибелі.

Мирного неба всім!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень