Вітання з Днем автомобіліста та дорожника

Дата: 30.10.2022 08:43
Кількість переглядів: 135

Фото без описуВже традиційно в останню неділю жовтня в Україні відзначається День автомобіліста і дорожника.

Сучасне життя важко уявити без автомобільного транспорту. Дорога – це символ руху, а рух – символ життя. Дороги поєднують нас з рідними та близькими, об’єднують народи та цілі країни. Усі ми щодня користуємося транспортом, а значить – працею водіїв.

День автомобіліста і дорожника – це професійне свято не тільки водіїв, а й ремонтних робітників, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств і всіх, хто сумлінно працює, виконуючи свій професійний обов’язок. Без цих людей і їхньої відданості професії та почуття відповідальності неможливе повсякденне життя.

Ми щиро вдячні за нелегку щоденну працю, високий професіоналізм, любов і відданість своїй справі, за розуміння суспільної значимості та відповідального ставлення до цього найважливішого виду діяльності. Спасибі за те, що при будь якій погоді, в будь-яку пору року, в день та в ночі забезпечуєте безперебійний ритм нашого життя.

Бажємо всім вам безаварійного руху, відмінних доріг, надійної техніки, міцного здоров’я та удачі. Нехай на життєвих і професійних перехрестях в усьому і завжди вас супроводжує зелене світло. Нехай кожен день приносить тільки позитивні емоції, радість та задоволення, вдома завжди чекає родинний затишок, сила та наснага не закінчується, а кожен день, проведений за кермом, відкривав перед вами нові перспективи.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень