Вітаємо з Днем працівників соціальної сфери

Дата: 06.11.2022 00:59
Кількість переглядів: 95

Фото без описуЩиро вітаємо з професійним святом  представників однієї з наймилосердніших та турботливих професій – працівників соціальної сфери!

Ви робите світ добрішим, даруєте людям тепло своїх сердець і надію на краще, вчасно подаючи руку допомоги тим, хто цього потребує.

Для багатьох з вас слова Івана Франка — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим», стали сенсом життя.

Лише люди з щирим серцем та чистою душею, великим терпінням і співчутливістю обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну професію, яка іноді є єдиним промінчиком світла у темряві соціальних проблем.

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, терпіння і мудрості, домашнього затишку і тепла, достатку і добробуту, здійснення мрій та мирного неба.

Спасибі вам за розуміння та самовіддану працю. Нехай життя буде сповнене оптимізмом, надіями та найзаповітнішими мріями, які обов'язково здійснюються. Натхнення, щирості та терпіння у вашій благородній справі, реалізації ідей та задумів на користь кожного громадянина та всього українського народу!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень