З керівниками установ громади обговорили проблемні питання

Дата: 07.12.2022 11:09
Кількість переглядів: 91

Фото без опису🔸 Днями перший заступник міського голови Зоя Ляпун провела нараду з апаратом та керівниками структурних підрозділів міської ради, виконавчого комітету, органів виконавчої влади та комунальних служб міста.

🔸 На зібранні були обговорені нагальні питання, викликані нелегкими умовами сьогодення. Вже десятий місяць в країні йде війна, ворог знищує міста, села, прицільно б’є по об’єктам критичної інфраструктури, намагається залишити нас без тепла, води та електропостачання. Останнім часом від потужних обстрілів потерпає наша енергетична система, тому Уряд закликає нас до економного використання електроенергії, це дасть можливість енергетикам відновити пошкоджене обладнання і коли люди дослухаються то й зменшується навантаження на енергосистеми.

Фото без опису

🔸 У зв’язку з частими відключенням світла можуть бути перебої з водопостачанням та теплопостачанням. На допомогу людям, в місті були обладнані "Пункти незламності", де люди мають можливість відпочити, зігрітися, зарядити свої електронні пристрої. В нашому місті їх два – в приміщенні сесійної зали міської ради та на території пожежної частини.

🔸 Ситуацію в закладах освіти громади прокоментував в.о.начальника відділу освіти Сергій Бурбело, який повідомив, що переважна більшість навчальних закладів громади працює в режимі офлайн, адже в них наявні об’єкти укриття. В ліцеї №1 також облаштоване бомбосховище, а в гімназії № 1 – змішана форма навчання, адже об’єкт укриття не може вмістити всіх учнів. Сергій Михайлович додав, що на випадок блекауту будуть запроваджені вимушені канікули.

🔸 Головний лікар комунального некомерційного підприємства Віктор Табачишин розповів про роботу медичного закладу. Він зазначив, що  лікарня працює в штатному режимі, в приміщеннях підтримується температурний режим, на випадок відключення електроенергії наявний генератор.

Фото без опису

🔸 Перший заступник нагадала присутнім, що захворюваність на Covid-19 нікуди не зникла. На сьогодні в громаді хворими на цю недугу є40 осіб, з них 2 дітей. Тому наполегливо прошу не ігнорувати вакцинацію, яка є єдиним способом полегшити перебіг хвороби в разі захворювання. В КНП "Центр первинної медико – санітарної допомоги вакцина наявна. "Зараз нам потрібно дбати про своє здоров'я самим, тим більше в такий складний час" – зазначила Зоя Миколаївна.

🔸 На нараді керівникам були поставлені конкретні завдання  та визначені терміни їх виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень