Наша громада продовжує допомагати землякам - військовим, які боронять країну від рашистської нечисті

Дата: 23.12.2022 17:11
Кількість переглядів: 122

Фото без опису🔸  Протягом поточного тижня було надано допомогу воїну, який перебував в місті з 3-денною відпусткою, сухі сніданки – 10 шт., 20 пачок кави, 20 окопних свічок та підставки під них. Дружині земляка-військовослужбовця, що воює на  Харківщині, передано 9 банок тушонки та лікарські засоби для формування бійцю посилки.

Фото без опису

🔸  Через волонтерів громади передано  оборонцям 4 бронежилети та 3 пари тактичних навушників, які придбані за кошти благодійної організації "Єдність та порозуміння".

Фото без опису

🔸  Наші захисники воюють у надскладних умовах і їм приємно, коли з  домівки передають не тільки смаколики, а й теплі речі. У громаді місцеві умільці плетуть шкарпетки, балаклави, рукавички, які оберігають воїнів від холодів.

🔸  Дуже приємно, що до цієї роботи долучились і внутрішньо переміщені особи. Переселенка Раїса Толкачова вже принесла 6 пар в’язаних шкарпеток та запевнила, що попри вимкнення світла не припинятиме роботу.

Фото без опису

🔸  Таким же ремеслом займаються невтомні майстрині – трудівниці Надія Рафіковська та Тетяна Кошик, які також більшу частину дня проводять зі спицями у руках, щоб чим найбільше підготувати для відправки на війну в’язаних виробів.

Фото без опису

🔻  Нагадуємо, що в’язані речі для військових можна приносити у ЦНАП.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень