Крок за кроком до перемоги!

Дата: 10.02.2023 16:59
Кількість переглядів: 70

Фото без опису🔹 Життю в комфортних умовах ми завдячуємо нашим військовим, які з перших днів війни захищають нашу землю від рашистської навали, і вже 352 дні мужньо відбивають ворожі атаки в повітрі, на землі та на воді.

🔹 А наша робота їх підтримувати, забезпечувати всім необхідним та чекати з перемогою додому.

🔹 Протягом цього тижня, для передачі військовослужбовцю в Луганську область, передано 20 банок тушонки, 20 банок каші з м’ясом, 20 пальників для сухого спирту, 50 окопних свічок та 15 спиртових серветок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

✅ Земляку – військовослужбовцю на Донеччину надано 2 бронежилети, плитоноску, спальник, каремат, саперну лопатку, 5 шт обвісів, теплі кофти на флісі, 14 термоустілок, ліки, солодощі та засоби гігієни: 4 пачки прального порошку, 5 літрів рідкого мила, 5 упаковок спиртових серветок.

✅ 6 мешканців громади, які відправляються на війну, забезпечені продуктовими наборами та пальниками для сухого спирту.

✅ В одну з військових частин поїдуть 2 кераміко-гранітні обігрівачі.

Фото без опису

✅ Плетіння сіток – стало для нас повсякденною роботою. Допомагають у цьому мешканці громади та переселенці, які приносять тканину,  розрізають її та власноруч плетуть сітки. До цієї роботи долучають й діти, які приходять допомогти своїм батькам, за що їх велика подяка.

Фото без опису

✅ Щиро дякуємо працівникам виконавчого комітету, які  продовжують плести маскувальні сітки, в’язати шкарпетки, виготовляти пристрої для обігріву (протягом цього тижня – 100 шт. пальників для сухого спирту, 150 окопних свічок, 8 сушарок для взуття), а також виготовляти устілки для взуття (протягом тижня 100 шт.).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

✅ Ганні Гапочкіній, мамі загиблого на війні воїна, за надані 3 пари в’язаних шкарпеток та 3 балаклави, яка вже тривалий термін часу в’яже теплі речі для наших захисників.

✅ Всім, хто долучається до волонтерської робот та своїми добрими справами допомагає ЗСУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень