15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2023 02:03
Кількість переглядів: 94

Фото без опису🔸 Шановні воїни, що виконували свій професійний військовий обов’язок в інших країнах світу!

🔸 Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

🔸 Минуло вже багато часу від завершення найкривавішої "чужої" Афганської війни. Війни,  яка осиротила батьків, дітей та скалічила долі багатьох українців. З багатотисячного контингенту військових, які пройшли обпаленими дорогами Афгану, 150 тисяч – громадяни України. Це було пекельне горнило, де наші молоді хлопці та дівчата відразу дорослішали і мужніли, де їх зранена війною душа кровоточила біллю за втраченими побратимами, і яка ще до цього часу іноді воскрешає спомини про них у тривожних снах.

 🔸 Окрім Афганістану українці несли службу в багатьох інших гарячих точках планети, де стали гідним прикладом мужності та героїзму.

🙏 В день великого християнського свята – Стрітення Господнього ми вклоняємося перед світлою пам’яттю усіх загиблих у локальних війнах та тих, хто помер у післявоєнний період.

🔸 Війни в чужих країнах сформували у їх учасників сталевий характер, витримку та уміння не стояти осторонь. Війна, розв’язана путінською росією, показала, що не буває колишніх військових, а є вірні сини своєї країни, які не вагаючись виступили на її захист.

🔸 Особливі привітання ветеранам та учасникам бойових дій, які і сьогодні в строю, які живуть поряд з нами. Доземний уклін вам за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність. Від усього серця зичимо вам і вашим родинам здоров’я, щастя, добра, родинного затишку, впевненості в завтрашньому дні, успіхів у всіх справахі та добробуту в родинах.

🔸 Щиро бажаємо, щоб наші діти ніколи не знали слова війна, а життя сучасників і прийдешні покоління супроводжувало мирне небо.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень