Будемо допомагати захисникам до Перемоги!

Дата: 24.03.2023 15:34
Кількість переглядів: 82

День у день наші військові дають гідну відсіч путінським окупантам, а ми  у свою чергу, своїми добрими справами допомагаємо їм у цьому чим можемо.  І ми не втомлюємося це робити, адже якщо не ми – то хто?

️ Цього тижня волонтерці Аліні Гостіщевій, яка організовує поїздку до наших земляків, що перебувають на Запорізькому напрямку, передано продукти харчування: 70 банок тушонки, 200 банок каші з м’ясом, а також, 60 окопних свічок, 30 пальників для сухого спирту, 5 сушарок – обігрівачів на окопних свічках, спиртові серветки.

️ Волонтеру Андрію Носаненку, для передачі військовослужбовцям на Донеччину, надано 16 пальників для сухого спирту, 34 плащі - дощовики, устілки для взуття, в’язані килимки.

️ 5 ватутінцям, які призвані на військову службу, надано сухпайки та ковбасні вироби.

🙏 Щиро дякуємо всім, хто своєю невтомною працею дає можливість підтримувати наших захисників, кожному мешканцю громади, який на своєму місці робить величезні справи заради нашої Перемоги:

✅ торговій марці "Климовичі" за надані ковбасні вироби,
✅ працівникам виконавчого комітету за виготовлення окопних свічок, устілок та сушарок,
✅ всім небайдужим громадянам, які плетуть маскувальні сітки та надають матеріал для їх виготовлення, адже зараз їх часто замовляють військові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень