Ефективна командна взаємодія для захисту дитини

Дата: 10.05.2023 15:52
Кількість переглядів: 59

Фото без опису🔹 На базі Ватутінського центру соціальних служб 9 травня 2023 року відбувся семінар - навчання для суб’єктів соціальної роботи Ватутінської міської територіальної громади. 

🔹 Захід провела начальник відділу методичного забезпечення соціальної роботи та підвищення професійних компетенцій працівників надавачів соціальних послуг Черкаського обласного центру соціальних служб Людмила Пона, на якому вона зосередила увагу учасників на значимості командної роботи,  необхідної для успішного ведення кожного конкретного випадку родини.

Фото без опису

🔹 На семінарі-навчанні були присутні Зоя Ляпун – перший заступник міського голови, Алла Чорнобай – секретар міської ради, представники установ та організацій з числа суб’єктів соціальної роботи, соціальні педагоги та психологи навчальних закладів громади.

Фото без опису

🔹 В рамках навчання учасники змогли визначати роль та завдання кожного учасника міждисциплінарної команди в процесі ведення випадку сім’ї та надання їй необхідних соціальних послуг. Відпрацювали практичні навички роботи міждисциплінарних команд для забезпечення кращих інтересів дитини.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень