З нагоди Дня сім'ї відбувся спортивний фестиваль  "Мама, тато, я – спортивна сім’я"

Дата: 16.05.2023 09:31
Кількість переглядів: 63

Фото без опису👨‍👩👧🏀🏸 13 травня 2023 року у дитячо – юнацькій спортивній школі відбулося  спортивне  свято "Мама, тато, я – спортивна сім’я" з нагоди  Дня сім'ї, де спортивні родини зібралися, щоб позмагатися та відпочити.

👨‍👩👧🏀🏸 За щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою, тому спортивне свято стало гарною нагодою заповнити цю прогалину.

Фото без описуФото без опису

👨👩👧🏀🏸 Сімейні команди та гостей свята привітала начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Ватутінської міської ради Валентина Дроздова та побажала родинам міцного здоров'я, сімейного щастя та мирного неба над головою.

👨👩👧Участь у заході взяли 13 родин. До програми змагань входила розминка та  6 різноманітних естафет та конкурсів. Діти та їхні батьки розважалися та проявляли свою активність, спортивні навички, дружню поведінку в команді, спритність та кмітливість.

Фото без опису

🏆 За результатами наполегливої боротьби призерами та переможцями  серед учасників молодшої групи стали: сім’я Косменюків – І місце, сім'ї Татаренки та Міненки здобули ІІ місце, сім’я  Доскочів – ІІІ місце.

🏆 Серед учасників старшої групи І місце розділили сім'ї Астахових, Франкевичів, Мудушівських, ІІ місце - сім'я Науменків, ІІІ місце - сім'я Ляшевських.

🔸 Гідно змагалися також сім`ї Мудрегелі, Кучеренки, Клименки, Крутії. Та все ж переможених не було, адже всі родини отримали море задоволення від фестивалю та гарний настрій.

Фото без опису

🔹 Всі учасники спортивного свята були нагороджені грамотами та цінними подарунками від  відділу у справах сім'ї, молоді та спорту  Ватутінської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень