Перша толока на пляжі результативна

Дата: 23.05.2023 11:27
Кількість переглядів: 54

🟢  Працювали дружно і потужно, тому намічені завдання на перший день толоки на міському пляжі виконали швидко.

🟢  Керівництво громади, працівники структурних підрозділів міської ради, її виконавчого комітету, освітніх та спортивних закладів та центру соціальних служб зробили багато корисної роботи: викосили траву, яка відразу збиралась і складувалась, підрізали кущі та дерева, підготували піщаний майданчик  для завезення чергової партії піску.

🟢  Частину зібраної трави та сміття було навантажено на транспортний засіб, наданий Ватутінським виробничим управлінням житлово-комунального господарства, та вивезено у визначене місце. Залишок згодом буде вивезено.

🟢  Приємно, що у місті таки знайшовсь активний молодий чоловік, з непідпорядкованих установ, який також долучився до акції з прибирання відпочинкової зони біля річки і за це йому велика подяка. Як щира подяка всім, хто взяв участь у прибиранні пляжу.

🟢  Сподіваємось, що на наступну акцію небайдужих людей збереться більше, адже роботи ще не закінчені. Попереду встановлення ігрових та спортивних споруд, лавок та парасольок, які потрібно буде пофарбувати. Тому чекайте на запрошення. Вже скоро…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень