Громада попрощалась із загиблим за Україну Героєм

Дата: 27.01.2023 23:01
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

🔹 Сьогодні, 27 січня, у Ватутінській громаді провели в останню життєву дорогу військовослужбовця Збройних Сил України, юрківчанина Валентина Вікторовича Лисогора, який загинув на Луганщині під час артилерійського обстрілу.

Фото без опису

🔹 Траурну процесію з тілом покійного мешканці села Юрківка та міста Ватутіне зустріли з пошаною, стоячи на колінах. До місця його останнього спочинку проводжали живим коридором.

Фото без опису

🔹 Слова співчуття родині, знайомим та друзям Героя від усієї громади висловила секретар міської ради Алла Чорнобай.

◼️ "Ворожа куля обірвала життя нашого земляка. Він був патріотом, свідомим громадянином, який любив життя, підтримував матір, виховував дітей, і завжди був готовий прийти на допомогу. Важко знайти слова для втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про Валентина Вікторовича завжди будуть сильнішими за смерть" – йшлося у виступі Алли Анатоліївни.

Фото без опису

🙏 Ми глибоко співчуваємо мамі Героя – Вірі Дмитрівні та всім рідним,  близьким, які втратили хорошого, сина, батька, друга та помічника.

🔹 Нехай світла пам'ять про Валентина  назавжди залишиться в наших серцях, а Бог прийме його у свої обійми у Царстві спокою і благодаті.

Фото без опису

🔹 Вічна пам'ять! Герої не вмирають – вони живуть у наших серцях!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень