Відбувся чемпіонат з інтелектуальних ігор

Дата: 27.03.2023 14:40
Кількість переглядів: 68

Фото без описуІнтелектуальні ігри розвивають розумові здібності, логічне мислення, спостережливість, сприяють розширенню світогляду, тренують пам’ять. У їх процесі формуються такі якості, як кмітливість, винахідливість, ерудованість, стійкість характеру, дух суперництва, яскрава емоційність, що приносить дитині радість і насолоду.

 

З цією метою у Ватутінській гімназії № 1 було проведено чемпіонат з інтелектуальних ігор. Протягом 2-х тижнів відбулося 5 поєдинків між учнями з 3-го по 7-мі класи. Запитання і завдання було дібрано відповідно до віку дітей, їх можливостей та підготовки.

 

Серед команд 3-го класу «Дружба» і «Знайки» у грі «Всяка всячина» перемогу здобула команда «Знайки».

Фото без опису

Гру «Весела карусель» було проведено між командами «Кока-кола» (4-А клас) та «Соняшник» (4-Б клас). Переможцем стала команда «Соняшник».

Фото без опису

Цікава гра «Мить удачі» відбулася між командами 5-х класів «Глобус» (5-А) і «Дружба» (5-Б). Удача посміхнулася команді «Глобус».

Фото без опису

Напружений поєдинок тривав під час гри «Про все на світі» між командами 6-го класу «Живчики» і «Глобус». І знову «Глобус» виявився сильнішим.

Фото без опису

Між командами 7-х класів «Еліос» (7-А) та «Кока-кола» (7-Б) проводилася гра «Мить удачі», перемогу в якій здобула команда «Еліос».

Фото без опису

💐 Вітаємо всіх переможців!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень