Про засідання 38-ї сесії міської ради

Дата: 31.03.2023 10:23
Кількість переглядів: 67

Фото без опису📃  30 березня за участі 18 обранців громади відбулось засідання чергової 38-ї сесії міської ради, яке провів міський голова Олександр Заборовець. До порядку денного було включено 19 питань, які депутати опрацювали в повному обсязі.

📃  Результатом пленарного засідання є 19 прийнятих рішень. Зокрема затверджено Програму соціально – економічного розвитку громади на 2023 рік, Програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, Захисників, Захисниць України, добровольців та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, Захисників, Захисниць України, добровольців та учасників Революції Гідності на 2023 – 2025 роки, нову редакцію положення, структуру та штатну чисельність відділу управлінням комунальною власністю міста Ватутіного, внесено зміни до Положення про відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи, до структури виконавчих органів міської ради, чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, ухвалено рішення про надання пільг сім'ї загиблого військовослужбовця, розглянуті питання щодо регулювання земельних відносин та низку інших питань.

📃 Також міський голова прозвітував про здійснення державної регуляторної політики міської ради та її виконавчого комітету у 2021 та 2022 роках.

Фото без опису

📃 А ще було задоволено заяву депутата міської ради від політичної партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Василя Черненка про дострокове припинення повноважень.

Фото без описуФото без описуФото без опису

📃 Сесія пройшла оперативно і за злагодженої роботи депутатів. Це стало можливим завдяки тому, що попередньо всі питання були опрацьовані на спільному засіданні депутатських комісій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень