У мистецькій школі звучала гітарна музика

Дата: 18.04.2024 12:43
Кількість переглядів: 20

Фото без опису17 квітня 2024 року в концертному залі КЗ "Ватутінська мистецька школа" відбувся "Концерт гітарної музики".

Учасниками заходу були лауреати обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів, здобувачі фахової передвищої освіти КЗ ФПО "Уманський обласний музичний фаховий коледж ім.П.Д.Демуцького Черкаської обласної ради" класу Анатолія Коваленка: Дарина Карабуля та Владислав Сорока. Концертна програма складалася з оригінальних творів різних епох.

    Фото без опису

Після завершення заходу кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інструментального виконавства УДПУ ім.П.Тичини Анатолій Коваленко провів майстер-клас на тему: "Формування навички оптимізації психофізіологічного стану під час гри на класичній гітарі" з учнями класу викладача  Наталії Любашенко - Терещенком Назаром (4 р.н. елементарного підрівня) та Залізним Артемом (1 р.н. середнього базового підрівня)  і презентував монографію "Становлення та розвиток вітчизняної гітарної освіти (середина ХІХ – початок ХХІ ст.)".

Фото без описуФото без опису

 

Викладач поділився своїм професійним досвідом, особистими творчими знахідками з колегами. Його методи роботи були цікавими як для дітей, так і  для викладачів. Під час проведення майстер – класу панувала невимушена творча атмосфера,  учні плідно співпрацювали з педагогом, разом долаючи  труднощі, які виникали у процесі роботи.

Фото без опису

Адміністрація закладу висловлює щиру подяку Анатолію Коваленку за чудові моменти спілкування з високим музичним  мистецтвом та сподівається на подальшу співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень