Співпраця з громадськими об'єднаннями підвищує градус довіри

Дата: 26.04.2024 12:31
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

Вчора відбулась традиційна зустріч міського голови з чорнобильцями – людьми, які  38 років тому стали міцним і потужним фронтом задля збереження життя в Україні та навколишніх країнах, що потерпіли внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

Перед початком зібрання вшанували хвилиною мовчання всіх, кого забрав Чорнобиль, та наших загиблих за звільнення країни від російських окупантів Героїв.

Фото без опису

Олександр Заборовець коротко розповів про заходи, які здійснює місцева влада щоб забезпечити життєдіяльність громади, про допомогу нашим ЗСУ, про те, що вже вдалось реалізувати і про плани та сподівання, а також відповів на запитання присутніх, які стосувались багатьох сфер.

Фото без опису

Про стан надання пільг  і субсидій інформували Наталія Туркевич – завідувач сектором з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни і праці та громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, а також  головний спеціаліст відділу обслуговування громадян №6  (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Олена Кодола.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень