Відлуння трагедії 38-річної давнини

Дата: 26.04.2024 12:39
Кількість переглядів: 18

Фото без описуСьогодні біля пам'ятного  знаку чорнобильцям у Сквері "Пам'ять" відбулись меморіальні заходи до 38-річниці аварії на Чорнобильській АЕС  та Міжнародного дня пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф.

На захід прийшли керівництво громади та люди, для яких  Чорнобильська катастрофа – це частина їх обпаленого радіацією життя.

Звертаючись до присутніх міський голова Олександр Заборовець подякував землякам за відвагу і самовідданість під час ліквідації наслідків найбільшої ядерної катастрофи ХХ століття. За те, що змогли приборкати некерованого та невидимого ворога, який ніс загрозу існуванню життя на великій території.

Відданість і жертовність наших людей вселяє велику впевненість, що Український народ вийде переможцем і у війні, яку принесли на нашу землю московські окупанти.

Олександр Анатолійович побажав всім сімейного затишку, добробуту, міцного здоров`я, достатку в родинах та щоб на нашій благословенній землі чимскоріш запанував мир, спокій і злагода.

За активну громадську діяльність він  вручив трьом активним членам  Ватутінської міської в Черкаській області громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" Почесні грамоти виконавчого комітету, а також відзнаки від громадської організації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Чорнобильців, які вже завершили свій земний шлях, а також загиблих і померлих внаслідок російсько-української війни співвітчизників вшанували хвилиною мовчання.

Фото без опису

На знак глибокої вдячності до бійців чорнобильського фронту поклали квіти до пам'ятного знаку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень