В громаді відзначили День Державного Прапора

Дата: 23.08.2022 16:15
Кількість переглядів: 142

Фото без опису З нагоди Дня Державного Прапора України, яке щороку відзначається 23 серпня,  в громаді відбулось урочисте підняття головного Стяга держави, який є уособленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, iсторії та сьогодення України.

Привітав жителів та гостей громади з визначним державним святом міський голова Олександр Заборовець.

Звертаючись до присутніх він наголосив, що наш прапор нині гордо майорить на щоглах найпрестижніших міжнародних організацій поряд з іншими прапорами держав світу. Він викликає почуття нечуваного патріотизму, коли піднімається на честь досягнень наших спортсменів. Він з нами на всіх визначних подіях, які відбуваються в країні. Він зігріває душу нашим захисникам, які нині у жорстокій боротьбі боронять українську землю від рашистів. І з ним ми проводжаємо загиблих за Україну в останню життєву дорогу.

Фото без опису

Згадав міський очільник наших загиблих земляків Євгена Іванченка, Богдана Мороза, Сергія Голобородька та Владислава Мендруля. Їх та всіх, хто поліг у боротьбі з російськими окупантами, вшанували хвилиною мовчання.

Фото без опису

Олександр Анатолійович висловив впевненість в тому, що скоро Державні прапори  зафарбують у синьо-жовті кольори всю Україну від Закарпаття до Луганщини, від  Чернігівщини до Криму, що ми обов'язково виженемо окупантів з нашої землі, відбудуємо Україну і будемо жити у щасливій і квітучій державі.

Фото без опису

Під звуки Державного Гімну міський голова підняв Державний Прапор, після чого всі присутні виконали пісню "Ой у лузі червона калина"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень