Вітаємо з Днем незалежності України!

Дата: 24.08.2022 08:34
Кількість переглядів: 119

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення та майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відносяться День Незалежності України.

Саме воно нагадує про історичний шлях, пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох поколінь – створення вільної, високорозвиненої, незалежної, демократичної, могутньої та процвітаючої держави.

Роки незалежності стали для нас нелегким випробуванням на зрілість, толерантність та патріотизм. Проте вони продемонстрували усьому світу, що Україна зі своєю багатою історією, культурою, мелодійною мовою та працьовитими людьми відбулася як суверенна держава і здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу.

Як свідчить історія, право на мир, спокій та незалежність часто доводиться відстоювати зі зброєю в руках. Ось і 31 – шу річницю незалежності України ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни. В цей складний час наша нація стала як ніколи міцною та витривалою. Вона об’єдналась у спільному прагненні найшвидше очистити рідну землю від окупантів. І ми переможемо – бо за нами правда.

Ми щиро вітаємо зі святами українських воїнів, які захищають нашу незалежність, суверенітет та територіально цілісність і роблять все, щоб ворог не пройшов далі територією країни, а тимчасово окуповані землі були якнайшвидше звільнені від агресора. Висловлюємо їм глибоку вдячність за відданість, мужність, відвагу і патріотизм.

Вітаємо також всіх українців та інші народності, які проживають в Україні. Бажаємо міцного здоров’я і щастя, добра і достатку, щедрої долі та подальших перемог в усіх справах і починаннях.  

Нехай серця наповнюють віра, надія і любов, а  життя буде яскравим і багатим, як кольори Державного стягу: блакитним і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень