Міський голова привітав жителів та гостей громади з Днем незалежності

Дата: 24.08.2022 20:13
Кількість переглядів: 133

Сьогодні найбільше свято нашої держави – День незалежності України.  І відзначається він у складний і тривожний період – коли на нашій землі йде кровопролитна війна, деякі регіони тимчасово окуповані ворогом, який ні в день ні вночі не припиняє завдавати ракетних ударів по всій території країни.

Та попри все, це свято, яке наповнює наші серця гордістю за наших людей, за козацьку волю, нашу армію, нашу мову, здобутки наших предків.

З визначним святом держави жителів громади та її гостей привітав міський голова Олександр Заборовець.

У своєму виступі він висловив глибоку вдячність  нашим захисникам, які відстоюють незалежність та суверенітет держави. Згадав загиблих воїнів-земляків, що загинули на мир в країні: Євгена Іванченка, Богдана Мороза, Сергія Голобородька та Владислава Мендруля, яких вшанували хвилиною мовчання.

Закликав всіх єднатись у спільному прагненні здобути перемогу, наполегливо працювати кожен на своєму фронті, робити добрі справи задля відновлення миру в Україні та щасливого життя Українського народу.

Побажав терпіння і натхнення, віри і злагоди, здоров’я і достатку, щасливого повернення живими  захисників і захисниць Вітчизни  до своїх родин та мирного всім неба.

А для підняття настрою та створення святкової атмосфери для жителів та гостей громади грав народний аматорський оркестр народних інструментів  під керуванням Наталії Геращенко та виступали солісти Юлія Россошенко, Михайло Крижанівський, Ольга Матвійчук, вокальний жіночий колектив «Веснянка».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень