Вітаємо з Днем авіації!

Дата: 27.08.2022 10:48
Кількість переглядів: 114

Фото без описуВ останню суботу серпня в Україні відзначають професійне свято військові і цивільні авіатори та працівники авіаційної промисловості і транспорту – День авіації.

Українська земля народила цілу плеяду льотчиків, дослідників – випробувачів, космонавтів, вчених, конструкторів, які відомі в усьому світі. Україна має прекрасні традиції – від перших аеропланів киянина Ігоря Сікорського до потужних і суперсучасних "Руслана" та "Мрії". Увесь світ літає на наших літаках Ан. Україна увійшла до елітного клубу країн, які здатні самі, своїми силами і власними науковими розробками випускати суперсучасні літальні апарати.

Свою бойову міць та професійну підготовку показали наші українські авіатори під час протистояння московській нечесті. Вони збили сотні ракет, літаків, гелікоптерів, безпілотних літальних апаратів ворога та мужньо захищають небо країни. Ми щиро дякуємо нашим асам повітряного простору за сотні тисяч збережених життів, за професійні дії та героїчну майстерність, якою вони довели, що є господарями українського неба.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю військових льотчиків, які загинули під час бойових операцій та військових завдань.

Шановні військовослужбовці та ветерани авіаційної галузі, зичимо вам міцного здоров’я, щедрої долі, злагоди, достатку та затишку в родинах, сили й наснаги в усіх справах, непохитного оптимізму та незламної віри в щасливе майбутнє, мирного неба та щоб кількість злетів завжди дорівнювала кількості посадок.

Слава Україні! Слава Українській Авіації!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень