Ми свято бережемо шахтарські традиції краю

Дата: 28.08.2022 14:11
Кількість переглядів: 132

Фото без описуВже багато років минуло з часу закриття в нашому місті  підприємств вугільної галузі. Проте незмінними залишаються традиції святкування Дня шахтаря.

Як завжди о 10 ранку ветерани шахтарської праці зібрались на площі Соборності щоб поспілкуватись, привітати один одного зі святом, згадати нелегкі будні роботи на шахтах, а також добрим словом своїх трудових побратимів, яких нажаль вже немає серед живих.

Фото без описуФото без описуФото без описуЗустрівся з шахтарями міський голова Олександр Заборовець, який подякував гірникам за плідну працю на благо міста і краю. Побажав всім міцного здоров’я, активного довголіття, радості, достатку та мирного неба. Він також висловив слова щирої віри в те, що Україна здобуде перемогу над ворогом і наступний День шахтаря відсвяткуємо з ходою, оркестром та усіма почестями.

Відвідали також місце останнього спочинку загиблих на шахті «Юрківська-Західна» шахтарів, де згадали поіменно всіх гірників, які не повернулись з забоїв, та вшанували їх пам'ять, а також  пам'ять всіх ветеранів-шахтарів, які відійшли у Вічність, хвилиною мовчання.

До могил загиблих поклали квіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень