З нагоди Дня громади відбувся благодійний концерт

Дата: 29.08.2022 12:49
Кількість переглядів: 160

Фото без опису28 серпня  Ватутінська міська територіально громада відзначала другу річницю з дня свого заснування.

З нагоди свята відбувся благодійний концерт, кошти від якого будуть спрямовані на допомогу нашим захисникам, які у жорстокій боротьбі захищають нині нашу незалежність, нашу волю, наше сьогодення і наше майбутнє

Святковий концерт  розпочав народний аматорський духових оркестр під керівництвом Михайла Панзюка. Свої пісенні вітання дарували учасники дитячого вокального колективу "Ліга співу", жіночий вокальний ансамбль "Скаливатчанка", колективи "Вербиченька" Стецівського сільського будинку культури та "Джерело" Чичиркозівського сільського будинку культури, народний аматорський чоловічий вокальний  ансамбль «Оберіг», ансамбль народної пісні "Калина" дует з Юрківки  у складі Володимира та Анастасії Пухальських. Запальні танцювальні композиції від колективу "DPS Family" додавали драйву.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Подарунком до Дня громади, за сприяння обласного депутата від Всеукраїнського об'єднання "ЧЕРКАЩАНИ" Олександра Коваленка, став концерт народної артистки України Руслани Лоцман, яка зі своєю маленькою донькою дарувала присутнім українську пісню, розповідала про волонтерську діяльність та виступи для наших військових. Це були неймовірні хвилини насолоди чарівним голосом виконавиці, спілкування та спільної пісні, адже дуже багато пісень підхоплювала вся площа.

Фото без опису

Під час благодійної акції на День громади було зібрано 15 744,5 гривень. Про їх використання буде обов'язково повідомлено.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень