1 вересня – День знань!

Дата: 01.09.2022 00:53
Кількість переглядів: 128

Фото без описуЗнову вересень сповістив про початок нового навчального року. День знань – це свято, яке у кожного з нас асоціюється з першим дзвоником, квітами, посмішками, веселим дитячим гомоном, радісними зустрічами з друзями, новими знайомствами та передчуттям пізнання нового світу.

Проте цього року свято прийшло до нас з тривогою на серці та не буде гучним і веселим. В останні роки з різних причин діти вимушені були навчатись дистанційно. Спочатку причиною була коронавірусна пандемія, а  зараз – війна. Тому  навчання буде організоване з урахуванням непростих умов сьогодення, для багатьох знову в дистанційній формі, а перші уроки навчального року будуть  на тему миру і безпеки.

Але для 168 наймолодших мешканців громади, які сьогодні вперше переступлять шкільний поріг, подорож по Країні Знань буде проходити у стінах закладів освіти, і сподіваємось стане для них захоплюючою та змістовною.

Ми раді вітати в шкільній спільноті громади й 106 учнів з категорії внутрішньо переміщених осіб.  Надіємось, що навчання для них буде комфортним, а колективи дружніми.  

Особливим цей навчальний рік  є для випускників, адже в стінах рідної школи він стане фінішним. Це останній рік підготовки до вибору професії та визначення свого місця у житті. Тому бажаємо їм наполегливості,  натхнення і працьовитості.

Щиро вітаємо з початком навчального року наших діток. Бажаємо їм, попри складнощі, отримувати насолоду від нових знань та буди старанними учнями.

Вітаємо зі святом також педагогів нашої громади та бажаємо їм терпіння, креативності у роботі, успішного  пошуку нових методів передачі знань своїм вихованцям та міцного здоров'я.  

Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен день навчального року. Нехай скоріше минуть загрози  і  негаразди і в Україні розпочнеться ера миру, процвітання та щасливого життя.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень