Вітання з Днем нотаріату

Дата: 02.09.2022 00:56
Кількість переглядів: 164

Фото без описуЩиро вітаємо з професійним святом – Днем нотаріату, нотаріусів та працівників нотаріальних контор. Це свято людей, які своєю повсякденною працею стверджують недоторканість конституційних прав і свобод громадян та непорушність букви закону.

Ваш вибір професії – це вибір шляху справедливості, відданості та цілеспрямованості. Кожного дня до послуг нотаріальних контор звертаються десятки людей з метою отримання законного доказу тієї чи іншої інформації, а також щоб знайти допомогу у вирішенні проблемних питань.

З нагоди професійного свята бажаємо міцного здоров’я, злагоди та достатку в родинах, нових професійних звершень, незгасимої енергії, мудрості та виваженості, значних здобутків в ім’я розвитку й процвітання нашої держави. Нехай життя буде щасливим і радісним, турботи і клопоти приємними, а всі починання мають тільки щасливе продовження.

Нехай в день професійного свята буде багато квітів, теплих слів і щирих побажань, подарунки будуть бажаними, а побажання найкращими. Зі святом!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень