День фізичної культури і спорту пройшов весело і з спортивним запалом

Дата: 10.09.2022 14:08
Кількість переглядів: 123

Фото без описуЗ  метою популяризації олімпійського руху, розвитку фізичної культури і масового спорту, підвищення рівня спортивної майстерності, організації змістовного дозвілля та пропаганди здорового способу життя на локації «Активний парк» відбулися спортивно-масові заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Розпочався захід з урочистого відкриття спортивного свята. З привітальним словом до учасників дійства звернулася начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ватутінської міської ради Валентина Дроздова. Вона привітала всіх зі святом та побажала міцного здоров’я, високих спортивних здобутків, мирного неба над головою, злагоди та достатку в родинах, а також успіху у розвитку спортивного руху в громаді.

За  вагомий внесок у розвиток фізичної культури та  спорту в нашій громаді Валентина Миколаївна нагородила подяками і подарунками відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ватутінської міської ради вчителів фізичного виховання закладів загальної середньої освіти, колектив  дитячо-юнацької спортивної школи та директора міського стадіону «Шахтар».

Фото без описуФото без описуФото без опису

Продовжилося свято запальним флешмобом та спортивними змаганнями, які пройшли жваво та весело. Переможених не було та все ж кращі результати в  обраних видах показали:

  • підтягування на  перекладені та стрибки на скакалці – Вадим Шпурко (Юрківська гімназія);
  • віджимання – Віталій Шкапенко (Ватутінська гімназія 1);
  • набивання волейбольного м’яча – Олександр Мошенець (Стецівська гімназія);
  • дартс – Василь КРУТЬ (Ватутінська гімназія 1)

Фото без описуФото без опису

Завершилося свято урочистим закриттям та нагородженням переможців грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ватутінської міської ради. Всі учасники отримали заряд   енергії та позитивний настрій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень