Вітаємо програмістів з професійним святом

Дата: 13.09.2022 09:25
Кількість переглядів: 122

Сучасний світ ми не уявляємо без комп'ютерів, смартфонів, планшетів, соціальних мереж. У наш побут та у різні промислові процеси все більше входять різноманітні роботизовані механізми. Це полегшує нам життя, дозволяє швидкому і якісному спілкуванню з рідними і близькими в різних куточках світу, дає можливість оперативно відшукати необхідну інформацію, як кажуть "в один клік".

Ми не замислюємось яка колосальна робота передувала такому легкому спілкуванню з електронними пристроями. І все це завдяки наполегливій праці програмістів, які сьогодні святкують своє професійне свято.

ЦІКАВИЙ ФАКТ: День програміста відзначають  у 256-й день року – 13 вересня (у високосний рік 12 вересня). Це  пояснюється тим, що число 256 - символічне, воно відповідає кількості чисел, які можна представити за допомогою одного байта, поширеної одиниці вимірювання обсягу даних. 

Це люди з великою витримкою, посидючістю, силою волі, креативним мисленням, дуже талановиті та з високим рівнем IQ, які у пристрій із пластику і заліза вдихають душу.

Сьогодні, коли у країні йде війна, програмісти вносять свій колосальний внесок у перемогу, створюючи пристрої, які допомагають виявляти та нищити ворожі угрупування.

Щиро бажаємо  програмістам  наполегливості в роботі, цікавих ідей і успішної їх реалізації, міцного здоров'я, родинного тепла, злагоди і миру.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська ради та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень