Допомога нашим захисникам

Дата: 16.09.2022 18:01
Кількість переглядів: 140

Фото без описуДОПОМОГА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ ТА ФРОНТОВИМ РАЙОНАМ ПРОТЯГОМ ТИЖНЯ

Забезпечено сухпайками та аптечками 23-х військовослужбовців.

Через волонтерів:

Носаненка Андрія передано для 19 захисників  на передову в Донецьку область автомобіль ГАЗ -3110 Ватутінської міської ради,  різні види круп,  консерви м'ясні та рибні, чай, мило, шампунь, гель для бриття, огірки  консервовані, тушонку, рибні консерви, вареники,чай, сушку,  печиво (випічка), маскувальну сітку, в’язані носки, флісові кофти, ліки

- Лупаїна Ярослава  відправлено військовим ЗСУ  рибні консерви, тушонку,  салати з огірків, помідори та огірки консервовані, чай, випічку, вареники у відрах, 41 банку каші з м'ясом, 5 маскувальних сіток.

- Володимира Семка та Станіслава Моторного передано військовослужбовцям Чернігівщини випічку, засоби гігієни, крупи та цукор.

Передано земляку, який захищає Україну на Харківщині, та його 25 бойовим побратимам тушонку, рибні консерви, 20 банок каші з м'ясом, чай,випічку, сушку.

Придбано через БО "Єдність та порозуміння" 100 саперних лопат, які передано військовим ЗСУ, 2 військові форми, берці, балаклави, термобілизну, плащ панчо та іншу військову амуніцію.

ЩИРА ПОДЯКА :

Настоятелю Юрківської церкви о.Андрію за організацію виготовлення 333 банок (0,5л)  м'ясної тушонки з продукції, отриманої громадою в якості гуманітарної допомоги, які передані відділу освіти для подальшої передачі воїнам ЗСУ.

Волонтерам Ярославу Лупаїну, Андрію Носаненку, Володимиру Семку та Станіславу Моторному, які доправили нашим захисникам в гарячі точки передачі від громади та рідних.

Настоятелю Юрківської церкви о.Андрію за доправлення у громаду з міста Черкаси гуманітарного вантажу для ВПО.

Олександру Заборовцю за придбання сушки для передачі  військовослужбовцям.

Працівникам дошкільних установ відділу освіти за виготовлення солодкої випічки та вареників для наших захисників.

Працівникам структурних підрозділів міської ради, виконавчого комітету, а також працівникам освітніх закладів за виготовлення маскувальних сіток для військових.

Волонтерам та всім небайдужим громадянам, які підтримують та надають допомогу вимушеним переселенцям, долучаються до збору гуманітарної допомоги Збройним Силам України та постраждалим від війни регіонам, а також здійснюють іншу благодійну діяльність.

Жителям громади, які надали тару для виготовлення м'ясної тушонки.

Всім, хто перераховує кошти благодійній організації "Єдність та порозуміння".

 

УВАГА! У найближчий час планується виготовлення ще однієї партії тушонки. Просимо допомогти тарою (банки 0,5л) та закаточними кришками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень