Вітаємо фармацевтів України з професійним святом!

Дата: 17.09.2022 00:52
Кількість переглядів: 139

Фото без описуЗ розвитком цивілізації у світі прогресують хвороби і  потреба у лікувальних засобах стає край гострою. Тому фармакологічна галузь активно працює над збільшенням та удосконаленням асортименту лікарських препаратів, а науковці  намагаються винайти ефективні ліки, щоб подолати хвороби, або полегшити страждання людей від недуг.

У цьому океані пігулок, мікстур та інших медикаментів, як риби у воді, почуваються фармацевти, які не тільки видають покупцям ліки, а й часто стають порадниками у нелегкому виборі, підбирають аналоги та дають настанови як ліки приймати правильно щоб досягти максимального ефекту.

А ще вони неймовірні почеркознавці, адже іноді доводиться розгадувати ребус, щоб прочитати рецепт, виписаний лікарем.

Сьогодні ми вітаємо фармацевтів з професійним святом, яке відзначається щороку у третю суботу вересня.

Бажаємо міцного здоров’я, мирного неба, родинної злагоди, успіхів у професійній діяльності, побільше приємностей у житті, здорового клімату у колективах, ввічливих відвідувачів та задоволення від обраної справи.

Будьте сумлінними і наполегливими у своїй роботі і пам’ятайте, що навіть щира посмішка і добре слово можуть підсилити дію тих препаратів, які  ви людині  відпускаєте в аптечних закладах.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень