Вітаємо з Днем працівників лісу

Дата: 18.09.2022 09:59
Кількість переглядів: 142

Фото без описуЛіс – це наше безцінне багатство, це потужна фабрика по виготовленню кисню, це легені нашої планети, без яких не зможе існувати людство, це ресурси, які працюють на укріплення економіки країни, це місце улюбленого відпочинку грибників, збирачів ягід, екологічної сили та заряду позитивної енергії.

Ліси потребують постійної турботи та догляду і ця важлива місія на плечах працівників, які обрали для себе благородну професію оберігати лісові простори нашої країни, забезпечувати гармонійні взаємовідносини людини і природи. І для цього потрібні глибокі професійні знання та щоденна кропітка праця. Все це забезпечують працівники лісових господарств, які сьогодні відзначають своє професійне свято.

Щира подяка всім, хто любить і береже ліс і природу, розвиває лісове господарство, активно впроваджує нові прогресивні технології. Попереду у вас важливе завдання – відновити лісовий фонд, знищений війною. Для цього у вас вистачить сили, натхнення, самовіддачі  і любові до природи.

Бажаємо вам мирного неба, міцного здоров’я, особистого щастя, успіхів у професійній діяльності та реалізації власних планів.

Нехай любов до лісу і до природи завжди буде взаємною.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень