Продовжено збір пропозицій по перейменуванню міста

Дата: 23.09.2022 17:18
Кількість переглядів: 141

Фото без описуШановні жителі Ватутінської міської територіальної громади, збір пропозицій по новій назві на перейменування міста Ватутіне продовжується. Запрошуємо активно долучитись до обговорення!

Кожен мешканець громади може долучитися до прийняття рішення з такого важливого  питання, висловивши свою думку щодо перейменування, а також надати пропозиції щодо варіантів нових назв міста шляхом:

- заповнення гул - форми - https://forms.gle/pSRk1AHaxgavG9V59 ;

-листування в електронному вигляді – на електронну пошту відділу з питань внутрішньої політики vpvatutino@ukr.net;

- письмового звернення на ім’я міського голови - за поштовою адресою: м. Ватутіне, проспект Дружби, 8.

Звертаємо увагу, що відповідно до п.9 ст.5 Закону України "Про географічні назви", присвоєння однієї і тієї ж назви кільком однорідним географічним об'єктам у межах одного  населеного пункту або району не допускається.

Увага! Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються. Також не будуть враховуватись коментарі під публікаціями щодо перейменування. Просимо учасників обговорення, при обранні назви, звертати увагу на співзвучність назви міста та громади.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення приймаються протягом двох місяців з дня публікації цього оголошення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень