Вітаємо з Всесвітнім туризму

Дата: 27.09.2022 10:26
Кількість переглядів: 202

Фото без описуЩиро вітаємо з Всесвітнім днем туризму всіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, поціновувачів активного відпочинку та його організаторів. Туризм – це ціла сфера життя, яка охоплює мільйони людей, різні галузі економіки, екологію та виробництво, сприяє пожвавленню міжрайонних, республіканських, міжнародних обмінів та людських контактів.

Але сьогодні мрії про подорожі стали нездійсненними, їх перекресли війна, яка "непроханою гостею" ввірвалася в наше життя. Рашистські нелюди зруйнували наші плани на подальше життя, вони руйнують наші міста, села, пам’ятки історії, музеї, театри, а також курортні міста та бази відпочинку, «визволяють» нас від налагодженого ритму життя.

Нам ніхто не заборонить мріяти та сподіватися на краще життя. Ми впевнені, що пройде небагато часу і ми отримаємо таку жадану перемогу, відбудуємо нашу країну, і будемо розвивати вітчизняну туристичну галузь подорожуючи нашою прекрасною Україною.

Наша країна багата гостинними людьми, і де б подорожуючі не зупинилися  їх частуватимуть закарпатським бограчем і баношем, полтавськими галушками, пундиками та мандриками, чернігівською гартаначкою та кашою Бабка, одеськими биточками з бичків і риби фіш, юшкою по-миколаївськи та котлетами по-київськи, кримськими лагманом і догмою, черкаським борщем і пампушками з часником та звичайно найулюбленішою стравою всіх українців - варениками.

І це буде скоро, ми в цьому впевнені. Тож з Всесвітнім Днем туризму. Мрійте, адже все задумане колись обов’язково збувається.

З повагою Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень