1 жовтня - Міжнародний день музики

Дата: 01.10.2022 13:43
Кількість переглядів: 93

Людське життя немислиме без музики. Вона задає настрій, заспокоює, надихає. Музика вічна…

З музикою наше людство знайоме з давніх часів. Це мистецтво має величезний потенціал і багатьом композиторам донині вдається виражати через неї не тільки стан власної душі, але й передавати атмосферу навколишнього світу, повного почуттів і переживань та взаємин людини і природи.

Вона прикрашає життя людей, змушує радіти і співпереживати, відкриваючи двері в прекрасний світ звуків і коливань наших власних струн душі.

Вітаємо з Міжнародним Днем музики всіх шанувальників цього прекрасного виду мистецтва: викладачів школи мистецтв, які збагачують добром та духовністю своїх вихованців, відкривають їм шлях до вершин виконавської майстерності, юних музикантів, для яких музика стала невід’ємною частиною їхнього життя, всіх учасників аматорських колективів, а також композиторів, музикантів, співаків, диригентів та усіх, хто просто закоханий в музику.

Бажаємо краси та гармонії, радості в творчості та великої насолоди від спілкування з багатогранних світом музики. Хай повниться ваша мистецька жага новими силами – у мирі, щасті, здоров’ї та радості на многії літа. Віри і впевненості в собі, світла в душі та радості в серці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень