Вітаємо з професійним святом

Дата: 09.10.2022 10:21
Кількість переглядів: 132

Фото без описуПоштовий зв’язок завжди мав велике значення для суспільства. За останні роки поштова галузь зазнала значних перетворень, сьогодні вона динамічно розвивається, впроваджуються нові сучасні технології, підвищується рівень поштового сервісу, розширюється спектр послуг – від доставки кореспонденції, періодики, посилок і бандеролей, пенсій до відправки грошових переказів та прийому комунальних платежів.

Все це завдяки високому професіоналізму, відданості своїй справі і відповідальності за кінцевий результат всіх працівників галузі.

Приємно усвідомлювати, що в час мобільного зв’язку та Інтернету, поштовий зв’язок не втрачає свого значення, скорочуючи відстані і зберігаючи тепло людського спілкування.

Вітаємо з професійним святом та бажаємо успіхів у трудовій діяльності, реалізації нових проектів та ідей, міцного здоров’я та сімейної злагоди, впевненості в завтрашньому дні та мирного сьогодення.

Нехай звісточки, які ви приносите людям, будуть радісними, а усі хто користується вашими послугами, промовляють лише слова вдячності.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень