Наша пам'ять житиме вічно

Дата: 15.10.2022 11:57
Кількість переглядів: 117

Фото без опису14 жовтня в Україні відзначають День захисників і захисниць України, День Українського козацтва, День створення Української повстанської армії та релігійне свято Покрови Пресвятої Богородиці.

У цей особливий для кожного з нас день ми вшановуємо тих, хто втілював і продовжує втілювати у життя споконвічне бажання українців жити у вільній та незалежній країні. І цей тернистий шлях рясно окроплений кров’ю наших співвітчизників, які віддали своє життя за Україну та оберігають нас з небес.

Фото без опису

У знак глибокої пошани до героїв минулого та сьогодення міське керівництво  поклало квіти  до пам’ятника «Пам’яті Героїв Небесної Сотні та Пам’яті Учасників АТО», до братської могили на Монументі слави, до пам’ятних знаків в селах громади. В заходах взяли участь  працівники міської ради, виконавчого комітету, комунальних підприємств та жителі громади.

Фото без опису

Лицарів світла, які віддали свої життя у війнах минулих століть, Героїв Небесної Сотні, учасників АТО/ООС та героїв – захисників, які з початком повномасштабного вторгнення путінської орди до останнього свого подиху боронили Україну,  вшанували хвилиною мовчання.

Фото без описуПам’ять житиме вічно … Пробачення ворогам немає…Слава Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень