Благодійний концерт до Дня захисників та захисниць України

Дата: 15.10.2022 12:16
Кількість переглядів: 95

Фото без опису             З нагоди Дня захисників і захисниць України в міському Палаці культури відбувся благодійний концерт

Всіх присутніх зі святом привітав міський голова Олександр Заборовець. Він щиро подякував всім захисникам і захисницям, які боронять нашу країну від путінської орди. Згадав про славетних козаків, вояків української повстанської армії та ветеранів Другої світової війни, які в  минулому проливали кров за право українців жити у вільній країні, розмовляти своєю мовою та прославляти українські традиції.

Фото без опису

Міський очільник подякував жителям громади, які з початком повномасштабних військових дій активно долучилися до підтримки наших військових, за те, що роблять свою справу швидко, вміло та безкорисно і продовжують щиро вірити в наші Збройні сили.

Фото без описуОлександр Анатолійович наголосив, що зібрані під час благодійного концерту кошти, підуть на закупівлю необхідних речей для наших військових.

Фото без опису

У концертній програмі взяли участь аматорські колективи міського Палацу культури: народний аматорський оркестр духових інструментів, народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Веснянка», ансамбль народної пісні «Калина», рок – гурт «Постскриптум», оркестр народних інструментів, вокалісти Юлія Россошенко, Тетяна Кущова та Ольга Матвійчук.

Фото без описуПротягом години концертної програми було зібрано 6625 грн. Ми щиро дякуємо усім, хто долучився до доброї справи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень