Інформація щодо відключень електроенергії

Дата: 21.10.2022 16:17
Кількість переглядів: 82

До уваги мешканців Ватутінської громади!

З 10 жовтня внаслідок ворожих обстрілів 30% енергетичної системи України зазнали пошкодження.

У зв’язку з виникненням дефіциту електричної енергії в об'єднаній енергетичній системі України на  виконання доручення Офісу Президента України НЕК "Укренерго" підготував розпорядження, погоджене з Міністерством енергетики України, щодо застосування обмеження споживання електричної енергії.

З 20.10.2022р введено обмеження потужності. У разі неефективного застосування обмеження споживання електричної енергії та потужності ПАТ «Черкасиобленерго» застосовує графіки аварійних відключень.  

Зазначений графік аварійних відключень в умовах війни є інформацією з обмеженим доступом, а тому ПАТ«Черкасиобленерго» не може забезпечити його оприлюднення.

Водночас, звертаємось до мешканців та підприємців  Ватутінської міської територіальної громади з великим проханням обмежити  споживання електроенергії з 7:00 до 22:00 годин. Особливо використовувати підсвічування рекламних вивісок, банерів, біл-бордів, тощо, що в свою чергу зменшить навантаження в мережах.

Рекомендуємо підприємцям внести зміни у графік роботи таким чином, щоб вони не припадали на пікові періоди: з 7:30 до 10:00 та з 17:00 до 21:00.

Давайте усі разом допоможемо об’єднаній енергетичній системі країни успішно пройти це випробування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень