Стале проходження опалювального сезону - спільне завдання кожного!

Дата: 24.10.2022 17:30
Кількість переглядів: 102

Фото без описуОпалювальний період 2022-2023 років буде найскладнішим в історії України, його безпроблемне проходження напряму залежить від послідовних та скоординованих дій центральної і місцевої влади та громадян.

 

З 20 жовтня 2022 року розпочалося заповнення системи опалення міста водою. З 25 жовтня 2022 року розпочнеться опалювальний сезон.

 

З метою безперебійного надання послуг з теплопостачання наголошуємо про неприпустимість самовільного втручання в роботу системи опалення та зливання з неї води.

 

Прохання при виникненні недоліків у внутрішньобудинкових системах опалення  звертатись за телефонами: 6-10-73 та 6-40-41.

 

Водночас інформуємо, що заборгованість населення за  послугу з постачання теплової енергії станом на 24.10.2022 становить – 11,6 млн.грн.

 

Ватутінське комунальне підприємство теплових мереж в черговий раз звертається до споживачів теплової енергії з розумінням віднестися до сплати за надані комунальні послуги! Погасити наявну заборгованість за отриману послугу з постачання теплової енергії, а під час проходження опалювального періоду сплачувати вчасно і в повному обсязі!

 

Для зручності оплату послуг можна здійснити за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24» «Приват24», «МоноБанк» та ін.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень