Сьогодні День визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2022 08:14
Кількість переглядів: 82

Фото без описуУ цей день – 28 жовтня 1944 року було остаточно вигнано війська нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

Ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім визволителям, які виборювали в тяжких, кровопролитних боях перемогу. Ми в неоціненному боргу перед військовими, підпільниками, партизанами, працівниками тилу та всіма українцями, які дорогою ціною здобували мир на нашій українській землі.

Минають роки, змінюються покоління, але пам’ять про ті буремні роки, коли здригалася земля, горіли міста та села, гинули тисячі мирних жителів, назавжди залишиться в наших серцях. Мужність, відвага, героїзм та нескореність духу наших ветеранів є зразком для прийдешніх поколінь. Адже вони багато разів дивилися в очі смерті, втрачали бойових побратимів, однак мужньо боролися за кожен клаптик рідної землі.

Вічна слава ветеранам Другої світової війни, які зуміли здолати потужний натиск ворога та на багато років забезпечити мир в нашій країні. Їх подвиг завжди буде прикладом служіння Вітчизні, взірцем патріотизму і самопожертви заради миру на землі.

На жаль, в наше розмірене і мирне життя знову увірвалося слово "війна". І вже нове покоління патріотів захищає свою землю і народ від оскаженілої армії рашистських нелюдів, які намагаються загарбати нашу територію та підкорити своїм антилюдським законам. Вони принесли в нашу країну смерть і сльози, перетворюють в попіл міста і села, морять голодом і катують полонених цивільних та військових, знущаються та вбивають мирне населення. Але як би не намагалися путінські посіпаки зламати волелюбний дух українців та привласнити наші землі, у них це ніколи не вийде, адже наші українці захисники мають сталевий характер, гранітну міць і доблесть та безмежну любов і відданість своїй Батьківщині, тому і цього ворога ми подолаємо і  перемога обов'язково буде за нами.

Від щирого серця бажаємо нашим ветеранам жити під мирним небом у вільній країні,  мати міцне здоров’я, радість від дітей, онуків та правнуків, розуміння та повагу від оточуючих. Хай не болять рани, хай щастя і радість не переводяться у їх оселях, а кожен день приносить лише приємні новини.

Шануємо та пам’ятаємо! Працюємо заради перемоги і миру! Віримо в ЗСУ!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень