Запрошуємо долучитися до інтернет – уроку «Всеукраїнський диктант національної єдності»

Дата: 08.11.2022 12:49
Кількість переглядів: 83

Фото без опису🖌  9 листопада, у День української писемності та мови, в Україні проходить традиційний Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності, який можуть написати всі охочі, не залежно від місця свого проживання.

Авторка цьогорічного тексту - українська письменниця і режисерка, член Українського ПЕНу - Ірина Цілик. Читатиме текст народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

🖌   Щоб взяти участь у написанні диктанту, об 11:00 за київським часом потрібно увімкнути зручну для вас платформу:

🖌   9 листопада об 11.00 написати радіодиктант також запрошує Юркіська сільська бібліотека. Тут чекають поціновувачів рідної мови, які бажають перевірити свої знання.

 🖌 10 листопада буде оприлюднено текст диктанту. Бажаючі, щоб їх диктант перевірили фахівці, можуть надіслати паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада. Або сфотографувати чи відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00 10 листопада на адресу rd@suspilne.media або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень