Міський голова привітав з професійним святом працівників культури

Дата: 09.11.2022 13:31
Кількість переглядів: 192

Фото без описуМіський голова Олександр Заборовець  привітав з професійним святом працівників культури та майстрів народного мистецтва, а працівників міського Палацу культури ще й з 70-річчям їх закладу.

Він щиро подякував всім за плідну творчу працю, за невгамовність, активність, ініціативність, любов до мистецтва та невичерпне бажання нести людям прекрасне, незважаючи на складнощі.

Побажав всім мирного неба, добробуту, міцного здоров'я, сімейної злагоди, незгасимого творчого горіння, а ще скорішої перемоги, повернення до мирного життя та аншлагів на всіх культурних заходах у громаді.Міський очільник виконав почесну місію та вручив працівникам обласні та місцеві відзнаки:

Почесні грамоти обласного управління культури та охорони культурної спадщини отримали: народний аматорський естрадний оркестр "Угольок"та народний аматорський духовий оркестр  (керівник Заслужений працівник культури України Михайло Панзюк), народний аматорський оркестр народних інструментів міського Палацу культури (керівник Наталія Геращенко),  народний аматорський рок-гурт "Постскриптум" (керівник Сергій Сторожев), трудовий колектив Ватутінського міського палацу культури та керівник міського танцювального колективу "D.P.S.FAMILY" Ольга Очкасова.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

За визначний внесок у розвиток культури громади Почесні грамоти виконавчого комітету міський голова вручив директору Ватутінського міського історичного музею Віталію Богославському, бібліотекарю Ватутінської міської бібліотеки для дорослих Любові Цезаревій, хормейстеру народного аматорського жіночого вокального ансамблю "Веснянка" Ользі Матвійчук, керівнику народного аматорського рок-гурту "Постскриптум" Сергію Сторожеву та керівнику хореографічного колективу "Life in Dance". Світлані Череватенко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Також з професійним святом колег привітав начальник відділу культури і туризму Андрій Мартиненко, який відзначив грамотами відділу кращих працівників.

Фото без описуФото без опису

Прозвучали щирі слова вітання і від голови профспілки працівників культури Людмили Зубкової.

Фото без опису

Зважаючи на тривожний час звичного святкового концерту, на якому б глядачі могли насолодитись здобутками творчих колективів нашої громади, звичайно не було. Але сольні виконавці та колективи працюють і шліфують свою майстерність і обов'язково,  після перемоги, продовжать дарувати нам приємні моменти спілкування з прекрасним світом мистецтва та духовної спадщини нашого народу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень