Сьогодні громада провела в останню путь ще одного загиблого на війні земляка

Дата: 17.11.2022 15:52
Кількість переглядів: 157

Фото без опису🔹▪️ Сипливий Іван Михайлович відав життя за свою країну, рідну землю та український народ і до останнього подиху залишився вірним присязі.

Фото без опису

🔹▪️ Йому було всього 36 років. Попереду – ціле життя, але ворожа зброя обірвала життєву дорогу молодого 🇺🇦Героя. Він загинув 7 листопада поблизу села Дружба, Донецької області  внаслідок сліпих та осколкових поранень несумісних з життям.

Фото без опису

🙏▪️ Провели стецівчанина з усіма військовими та людськими почестями. Зустрічали і проводжали траурну процесію навколішки, встеляючи останній земний шлях яскравим килимом осінніх квітів.

Фото без описуФото без опису

🔹▪️ Іван народився 6 квітня 1986 року в селі Стецівка. Згодом батьки переїхали в місто Ватутіне, де Ваня навчався у Ватутінській школі №2, яку закінчив у 2003 році. Далі було навчання у Ватутінському професійному училищі та служба в Збройних Силах України.

🔹▪️ Подальше своє життя пов'язав зі столицею України. Працював і проживав у Києві, де створив родину. У Івана зростає 12-річна донька.

🔹▪️ В період з 2015 по 2016 рік брав участь в АТО.                                                                                                                                   

🔹▪️ Іван Михайлович мав багато друзів. Був веселий, товариський, активний, добросовісний, дисциплінований і відповідальний. Тому не міг стояти осторонь, коли у країні розпочалась повномасштабна війна. Вже 24 лютого став на захист країни і з честю виконував свій обов'язок із захисту Батьківшини до останнього.

🔹▪️ Ми пишаємось нашим Героєм. І будемо свято берегти про нього пам'ять у своїх серцях та в літописі нашої громади.

🔹▪️ Висловлюємо глибокі співчутті батькам: мамі Людмилі Данилівні, батькові Михайлові Івановичу, доньці Даринці, всім рідним і близьким.

Фото без опису

🙏 Вічна пам'ять нашому захиснику. Нехай світлим буде йому Царство небесне.

🔹 А ми ніколи не пробачимо звірств і підступності ворожої русні. Буде відплата за кожну пролиту українцями сльозинку.

Смерть клятим ворогам! А 🇺🇦Україні і її 🇺🇦Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень