Привітання міського голови з Міжнародним днем студента

Дата: 17.11.2022 16:02
Кількість переглядів: 106

Дорогі юнаки та дівчата!

Від усього серця вітаємо вас з Міжнародним днем студента!

Безмежна віра у свої сили, справжнє братерство, невичерпна енергія – ось що завжди об’єднує студентську молодь. Бути студентом – престижно та відповідально, адже в цей час закладаються основи майбутнього, збуваються мрії й надії, а попереду ще ціле життя, повне великих задумів та високих досягнень.

Українське студентство – одне із найпрогресивніших верств суспільства і в усі часи було рушійною силою перетворень. Під час Революції Гідності саме студенти стали на захист демократичних цінностей, гідності та свободи, національних інтересів та європейського вибору України. І саме зараз, в складні для країни часи, вам належить стати опорою на шляху розвитку та процвітання України. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі в суспільних перетвореннях великою мірою залежить, яким буде наше майбутнє.

Великим випробуванням долі стала пандемія, яка охопила не лише нашу країну, а також війна, розв’язана російською федерацією, що нищить усе на своєму шляху. Навчатися у таких умовах непросто, а іноді вкрай складно, однак українське студенство опанувало систему дистанційного навчання та самоосвіту. І не зважаючи на складність ситуації ми сподіваємося, що ви виправдаєте покладені на вас надії, і яку б професію не обрали, ваш досвід і професіоналізм незабаром визначатимуть подальший розвиток всієї держави.

Бажаємо вам примножувати свою життєву енергію, успіхів у навчанні, яскравих моментів студентського життя, любові, радості, щастя та миру. Нехай здійснюються всі ваші найзаповітніші мрії, успіхів у всіх справах та починаннях, віри у себе та впевненості в завтрашньому дні!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень