У навчальних закладах громади навчали толерантності

Дата: 18.11.2022 13:13
Кількість переглядів: 79

Фото без опису👫 🤝 Толерантність є однією з шести фундаментальних цінностей людства, поряд із свободою, рівністю, солідарністю, повагою до природи, загальним обов’язком.

👫 🤝  За змістом Декларації тисячоліття Організації Об’єднаних Націй  толерантність означає поважання, сприйняття та розуміння багатого різноманіття культур нашого світу, форм самовираження та самовиявлення людської особистості.

👫 🤝 Формуванню толерантності сприяють знання, відкритість, спілкування та свобода думки, совісті і переконань.  Толерантність – це не поступка, поблажливість чи потурання, це, передусім, активна позиція, що формується на основі визнання універсальних прав та основних свобод людини. Стосовно поважання прав людини виявлення толерантності не означає терпимого ставлення до соціальної несправедливості, відмови від своїх або прийняття чужих переконань. Це означає, що кожен може дотримуватись своїх переконань і визнає таке саме право за іншими.

Фото без описуФото без описуФото без опису

👫 🤝 Учні Ватутінської міської територіальної громади  приєдналися до відзначення Міжнародного Дня толерантності, який у світі відзначають 16 листопада. Проведені заходи (виховні години, тренінгові заняття та вікторини) дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень