До уваги споживачів послуги з управління будинком

Дата: 22.11.2022 13:33
Кількість переглядів: 84

Фото без описуІНФОРМАЦІЯ, ЩОДО ПІДНЯТТЯ  ЦІНИ (ТАРИФУ) НА ПОСЛУГУ.

🔻 Відносини, що виникають у процесі надання та споживання житлово-комунальних послуг регулюються  законами  України «Про житлово-комунальні послуги» та «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».

🔻 Відповідно ч. 1 та ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» Ціни (тарифи) на житлово-комунальні послуги встановлюються за домовленістю сторін, ... . Вартість послуг з управління багатоквартирним будинком визначається за домовленістю сторін, крім випадку обрання управителя органом місцевого самоврядування.

🔻 Тобто, питання щодо підняття ціни вирішення на загальних зборах співвласників будинку та шляхом письмового опитування, де останні голосують «ЗА», «ПРОТИ»  або «УТРИМАЛИСЬ».

🔻 Порядок проведення зборів будинку визначений в Законі України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».

🔻 Виконавчий комітет Ватутінської міської ради не затверджує і не встановлює ціну з утримання будинків.

🔻З  серпня поточного року ВВУЖКГ  проводить збори співвласників будинку, де одним із питань порядку денного є зміни ціни послуги з управління. 

🔻Результати зборів розміщуються на дошках оголошень біля кожного під’їзду.

                                                                                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень