"Пункти незламності" облаштовані і в нашій громаді

Дата: 24.11.2022 16:35
Кількість переглядів: 81

Фото без опису🔹 В нашій країні, з початком повномасштабного вторгнення рашистських військ, склалася вкрай складна ситуація. Численні обстріли об’єктів критичної інфраструктури спричинили часті відключення електроенергії на тривалий час.

🔵🟡 Але життя продовжується, і дбати про людей потрібно саме зараз. Президент України Володимир Зеленський анонсував новий проект підтримки людей – «Пункти незламності». Він закликав облаштовувати такі пункти для підтримки людей по всій країні. Вони потрібні, щоб у разі екстреної ситуації – аварійних відключень електроенергії чи теплопостачання, відсутності води і газу (протягом тривалого часу) – люди могли прийти в місця, де на такі випадки підготовлені базові зручності. "Послуги таких пунктів абсолютно безкоштовні і цілодобові." – зазначив Президент.

🔌💡📱 Наша громада теж долучилася до ініціативи Президента, і відсьогодні запрацювали два такі пункти: в приміщеннях міської ради (сесійна зала) та пожежної частини. Тут передбачені речі найпершої потреби — наявність світла та питної води, можливість нагріти чай та зарядити телефон, а також можливість просто перепочити та зігрітися в період тривого відключення електропостачання.

Фото без описуФото без описуФото без опису

🔌💡📱 Найближчий пункт незламності шукайте на мапі за посилання: https://nezlamnist.gov.ua/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень