Герої не вмирають! Вони живуть у нашій пам'яті, у наших серцях!

Дата: 03.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 101

▪️ Нещодавно у нашу громаду знову увірвалась болюча звістка - на війні загинув Забудський Владислав, який деякий час вважався зниклим безвісти і жевріла надія, але…

▪️ Клята русня не дала йому шансів залишитись живим. Він до останнього мужньо і віддано захищав рідну країну від ворога і поклав на вівтар майбутньої перемоги найдорожче – своє життя. Загинув за Україну 19 жовтня 2022 року біля Нової Кам'янки Херсонської області.

▪️ А сьогодні громада провела 🇺🇦Героя в останню земну путь. Зустрічали траурний кортеж живим коридором, встеляючи живими квітами останню життєву стежину, стоячи на колінах.

▪️ Прощались з Героєм на центральній площі міста. Рвала серце «Пливе кача», ніхто не стримував щирих сліз і було море квітів.

Під час прощання міський голова Олександр Заборовець від імені усієї громади висловив щире співчуття батькам Владислава - Валентині Олексіївні та Олександру Григоровичу, сестрі Олені,  племінним, коханій Ясічці, з якою вже ніколи не зможе створити сім'ю, всім рідним і близьким загиблого.

🔸 Владислав народився в нашому місті у  другу річницю незалежності України – 24 серпня 1993 року. 11 класів закінчив у школі №5. Потім навчався у професійному училищі, де здобув спеціальність кухар-офіціант. Після закінчення навчання служив в армії, де отримав звання "старший солдат".

▪️ Певний час шліфував свою бойову майстерність у французькому легіоні тому був кваліфікованим воїном. У травні цього року  по мобілізації призваний на війну. Проходив службу  командиром танка та завзято нищив ворогів, які прийшли на нашу землю з кривавою місією. Був надійним воїном,  щирим і вірним товаришем, відданим захисником. Владислав є прикладом сили духу, справжнього героїзму та зразком відчайдушного служіння Українському народу.

▪️ Владислав загинув Героєм. У глибокій скорботі його родина і вся наша громада.

▪️ Він залишиться у нашій пам'яті світлим Янголом, а щира вдячність і шана буде передаватись поколінням нащадків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень