Вітаємо зі святом волонтерів громади

Дата: 05.12.2022 08:32
Кількість переглядів: 71

🔹🔸 5 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів – свято кожного, хто за покликом серця безкорисно допомагає людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

🔹🔸 Активного розвитку волонтерський рух набув ще в 19 столітті. В наш час, з кожним роком, волонтерство все більше шириться Україною. З 2014 року для українців це свято стало важливим і актуальним.

🔹🔸 З початком акцій протесту на Майдані Незалежності в найкоротші терміни волонтерами було налагоджене постачання продуктів харчування, медикаментів, одягу та всього необхідного.

🔹🔸 З перших днів війни на сході країни, а потім повномасштабного вторгнення рашистських військ, волонтери стали янголами - охоронцями для захисників України, медиків, жителів зруйнованих міст та сіл, внутрішньо переміщених осіб та всіх, хто потребує допомоги.

🔹🔸 Не можна не згадати сьогодні й тих волонтерів, доброчинство яких спрямоване на порятунок життя тяжкохворих, піклування про ветеранів, людей з інвалідністю та навколишнє середовище. Вони роблять наш світ кращим і дають надію на світле майбутнє.

🔹🔸 Шановні волонтери! Ми пишаємось вами і щиро дякуємо за чуйність ваших сердець, за незламну віру у свій народ, за бажання допомагати усім, хто опинився в скрутних обставинах.

🔹🔸 Бажаємо вам, люди з великою душею, міцного здоров’я та наснаги на добрі справи, родинного затишку та невичерпної енергії, мирного неба над головою та всіляких гараздів. Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею.

🔹🔸 І допоки в серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень